Verzendkosten nederland € 4,95 Franco vanaf € 250,--
Telefoon 0255 52 44 66

FURminator, wat is het?

Een FURminator is een speciale kam voor de vachtverzorging van je huisdier. Het verwijdert razend snel lossen haren. Veel baasjes van honden, katten of andere kleine (huis)dieren zullen het herkennen: losse haren van je huisdier door het hele huis heen. Dit is niet alleen vervelend voor de baasjes, maar ook voor je huisdier zelf. Met de FURminator los je dit probleem grotendeels op.  Honden en katten kunnen – zeker in de tijd van verharen  – erg veel last krijgen van een jeukende huid tengevolge van losse haren. Daarom zal het dier vaak krabben om zo de losse haren los te krijgen en dit kan een geïrriteerde huid opleveren.

Losse haren verwijderen 

Om van deze losse haren af te komen, heeft men een speciale kam voor zowel katten als honden uitgevonden: de FURminator. De FURminator is een kam en borstel in één. Met dit product verwijder je de losse haren op- en onder de vacht zonder de toplaag van de vacht te beschadigen. Met de FURminator kam je 90% van alle losse haren van je (huis)dier simpel van de vacht af. Ook voorkom je met het gebruik van de FURminator haarballen.

Verzorging

Door gebruik van de FURminator kun je niet alleen losse haren van je huisdier halen, het heeft ook nog een verzorgende functie. Dankzij de speciale behandelmethode komen er huidoliën van het dier vrij, die de vacht zullen doen glanzen. Door het vrijkomen van natuurlijke huidoliën blijft de huid beschermd en gezond.

Furminatorlargehond

Ook konijnen, paarden en elk ander dier met een boven- of ondervacht kan met deze kam en borstel in één verzorgd worden. De FURminator gebruik je niet het hele jaar door, maar alleen in de verhaar / rui periode. Je hoeft je huisdier niet elke dag met de FURminator te kammen: één maal per twee week in de rui is voldoende, anders één maal per maand. Niet elk dier is even geschikt voor de FURminator: vachten die over het algemeen geplukt moeten worden, zijn niet geschikt.

 

Wil je een FURminator kopen, klik hier

 

Hondentraining Hondensport

Wij verkopen artikelen voor hondentraining en hondensport. Als groothandel leveren wij aan wederverkopers. Ook particuliere consumenten kunnen rechtstreeks bij ons bestellen tegen zeer scherpe prijzen.

Diervriendelijke trainingsproducten

Wij voeren een breed assortiment aan diervriendelijke trainingsproducten. Wij hebben ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring met de levering van hondentrainingsproducten en hondensportartikelen van hoge kwaliteit. Jouw dier is voor ons erg belangrijk!

Contactgegevens

Bellen
031 (0)255 52 44 66
Adres
Kennemerlaan 202
1972 ET IJMUIDEN
E-mail
info [AT] breakthechain [DOT] nl
2012 Break The Chain
Alle rechten voorbehouden
Disclaimer: De inhoud van deze site is eigendom van Break The Chain
Verzendkosten
NL € 4,95
Franco boven € 250,-