Verzendkosten nederland € 4,95 Franco vanaf € 250,--
Telefoon 0255 52 44 66

Overzicht van interessante websites over honden, hondentraining en hondensport

Petra van Wijngaarden is hondengedragsbegeleider en heeft een boek geschreven "Vreemde Honden" speciaal voor mensen die werken in een asiel of pension. Neem een kijkje en bestel via deze link boek Vreemde Honden of ga naar haar website

Tjabbe, hondentraining & advies voor een professionele begeleiding op maat.

Wij richten ons op opvoeding van honden, gehoorzaamheidstrainingen, behendigheid, gedragstherapie, begeleiding bij het aanschaffen van een nieuwe hond, kind & hond project op basisscholen en het geven van gastcolleges en het doen van projecten oa op middelbare scholen.

Praktijk_voor_DierenWelzijnPraktijk voor dierenwelzijn Groningen.

Wanneer uw dier iets mankeert wilt u het natuurlijk helpen! Zorgvuldig gekozen homeopathische middelen en bachbloesemremedies zorgen voor stabiliteit, harmonie en -hernieuwde- lichaamskracht bij uw huisdier. Zeer geschikt bij bijvoorbeeld: wagenziekte, trauma, herplaatsing, allergie, (vuurwerk)angst, onzekerheid.

kynocampus

Kynocampus biedt interessante cursussen en workshops voor iedereen die werkt met honden en zijn kennis over hondengedrag graag eens zou willen opfrissen of verdiepen.Voor dierenartsen, paraveterinairen, trimsalons, dierenspeciaalzaken, hondenscholen, kynologenclubs, pensionhouders, fokkers, etcetera.

De Kruijff Kynologie, Hondenschool en Gedragstherapie in Groningen. Leuke, leerzame, voordelige, praktijkgerichte cursussen en workshops gebaseerd op positieve trainingsmethodes. Daarnaast levering, training en coachen van ADL en Psychiatrische Hulphonden.

kanganilogoKangani plaatst samenleven met de hond op basis van natuurlijke behoeften van de hond voorop. Om prettig samen te leven moet je elkaar vertrouwen. Vertrouwen ontstaat als je elkaar begrijpt. Het juist leren interpreteren van de lichaamstaal van je dier is essentieel om bij de hond verwarring te voorkomen.

ikwileenbravehond.nl

Ik wil een brave hond! U bent gevallen voor zo'n schattig bolletje wol, maar u beseft heel goed dat ook kleine hondjes groot worden en veel moeten leren om, ook als ze later groot zijn, nog net zo leuk te zijn.

U wilt voorkomen dat uw hondje angstig wordt of agressief en u wilt hem leren hoe hij netjes commando's moet opvolgen. Het volgen van een puppycursus kan u daarbij helpen. 

Hondentraining Alexandrium voor het spelenderwijs opvoeden van de pup, aangepast aan de leeftijdsfase waarin de pup zich bevindt, zodat hij zich ontwikkelt tot de trouwe huisvriend die je voor ogen had.

Hondenschool Zwolle is een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs, die op enthousiaste wijze hun kennis uitdragen en opgeleid zijn door de Martin Gaus Academie en Kynocademy. Neem ook een kijkje bij het opleidingscentrum.

Hondenschool_stadsparkHondenschool Stadspark: Voor praktijkgerichte en leerzame opvoedcursussen volgens een positieve lesmethode.

Locaties te Groningen en Winschoten. Ook voor individuele begeleiding bij probleemgedrag.

fjurdy

Hondenpraktijk Fjurdy.

Soms begrijpen eigenaar en hond elkaar niet zo goed en doen zich problemen voor in de relatie tussen beide. Het kan ook zo zijn dat de hond binnen of buiten gedrag vertoont welke de eigenaar niet waardeert of begrijpt. Hierbij kan Hondenpraktijk Fjurdy een helpende hand bieden en u van advies voorzien.

hondengedragspraktijk veluwe-ijsselstreek

Hondengedragspraktijk Veluwe-IJsselstreek. Problemen met honden zijn er in vele gradaties. Waar het om gaat is het feit dat u iets als een probleem ervaart. Veel mensen hebben problemen met hun hond, maar ervaren dat zelf misschien helemaal niet zo. Ze zijn er bijvoorbeeld allang aan gewend dat hun hond altijd hard aan de lijn trekt.

hondenexperts Hondenexperts. Volwassen honden en puppies: Gedragstherapie, adviezen en training.

hondenaanboord

 

Informatieve en interactieve website voor varende hondenliefhebbers. Deze website is opgericht door Trudie Rutten, auteur van Honden aan boord en eigenaresse van de RIETVINK Dierenpraktijk.

DogVision. Kynologisch adviesbureau en kenniscentrum DogVision ontwikkelt en verzorgt onderwijs en opleidingen op het gebied van honden en hun gedrag. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Hermine Kleve en Joanne van der Borg. Zij zijn beiden (gedrags)bioloog en hebben hun universitaire opleiding gecombineerd met hun passie voor honden.

dogvision

dog_time

DogTime maakt inspirerende, informatieve DVD's over honden.

 rietvink

Bij DE RIETVINK Dierenpraktijk kunt u terecht voor diervriendelijke gedragsbegeleiding en Bach bloesem behandelingen. De eigenaresse is Trudie Rutten - kynologisch gedragstherapeut (DogVision) en Bach Bloesem Dierenconsulent (Bach Foundation Registered Practitioner).

De Hondenacademie

De hondenacademie: "Mensen bijstaan bij het opvoeden van hun hond; zorgen dat baas en hond elkaar goed begrijpen. Laat ze samen een team worden, daar doen we het voor !"

catcetera logo_klein

Catcetera is dé online webshop voor uw kattenbenodigdheden. U bent er aan het juiste adres voor een gespecialiseerd assortiment op het gebied van katten.

caniconnect

Cani-Connect Hondengedragscentrum is de hondenschool in Rotterdam en omgeving voor individuele begeleiding bij het opvoeden en trainen van uw hond. Voor puppycursus, training van uw volwassen hond en hulp bij gedragsproblemen.

apdt

The Association of Pet Dog Trainers

for Belgium and The Netherlands
Een kwaliteitslabel voor hondentrainers

Hondentraining Hondensport

Wij verkopen artikelen voor hondentraining en hondensport. Als groothandel leveren wij aan wederverkopers. Ook particuliere consumenten kunnen rechtstreeks bij ons bestellen tegen zeer scherpe prijzen.

Diervriendelijke trainingsproducten

Wij voeren een breed assortiment aan diervriendelijke trainingsproducten. Wij hebben ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring met de levering van hondentrainingsproducten en hondensportartikelen van hoge kwaliteit. Jouw dier is voor ons erg belangrijk!

Contactgegevens

Bellen
031 (0)255 52 44 66
Adres
Kennemerlaan 202
1972 ET IJMUIDEN
E-mail
info [AT] breakthechain [DOT] nl
2012 Break The Chain
Alle rechten voorbehouden
Disclaimer: De inhoud van deze site is eigendom van Break The Chain
Verzendkosten
NL € 4,95
Franco boven € 250,-